Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Svobodní dopadnout jako UKIP a Mach jako Farage,po volbách po nich neštěkne ani pes....Farage by měl být teoreticky oslavován v Británii jako hrdina a pro UKIP se měly hlasy jenom hrnout,ovšem stal se pravý opak.

4 2
možnosti

Ovšem, proto má brexit mezi Brity jednoznačnou podporu

1 0
možnosti
IB

I89v29o 86B70o25u48š76e

22. 9. 2017 10:05

A že nejede domů pochlubit se ak to hezky zařídil.....

1 0
možnosti
JH

Vždyť EU (nezaměňovat s Evropou) je neomarxistická (základní myšlenky pocházejí od ultralevicivých "intelektuálů" a svým rozhodováním se blíží dalšímu takovému socialistickému uskupení RVHP) jednotka, kde jsou potlačeny základní prvky demokracie. V čele stojí evropská rada, která není volena, ale jmenována. Zástupci "lidu" - europarlament nemá právo ji odvolat a ani nemá právo navrhovat zákony!!! Žádnou krizi se evropské radě nepodařilo racionálně vyřešit. Řecko - posouvání dluhů v čase a přesun z německých bank na EU, migrační krize - totální fiasko, evropská komise porušuje vlastní zákony EU atd. atd. Takže podle autora jsou lidé-voliči hloupí, nesvéprávní, schopni rozhodovat pouze o dětském hřišti, všichni podléhají ruské propagandě. Mne osobně tyto názory autora urážejí. Autor by se zamyslet sám nad sebou. Pokud EU nebude řešit své problémy, třeba i rozpuštěním, tak to časem bude hodně bolestné, třeba i revoluční.

11 3
možnosti
VK

Tady je vidět vaše hloupost a hloupost vašich plusantů. Ani netušíte, že evropskou radu tvoří představitelé- hlavy, členských států. Svého představitele jste tedy volil ve volbách. Aha chápu. Vy ani nevíte rozdíl mezi evropskou radou a evropskou komisí. Takže to co píšete o voličích, posuzováno vámi, ano. Neznáte ani základní systém řízení EU, vy evropská rado.;-D

3 3
možnosti
DB

Farage je na stejné vlně jako Klaus...jezdí oblbovat jinam, když to doma již nejde, nebo jen málo...........a má to podstatu...ta podstata je dezinformace....jak Farage tak Klaus šíří dezinformace ...účelem je ROZDĚL A PANUJ.............a tito dva slouží těm, kdo skutečně panují...........

4 6
možnosti
RW

Můžete prosím místo kydání hnoje dát odkaz na nějakou Klausovu desinformaci, kterou šíří? Opravdu rád bych se seznámil s tím co považujete za desinformaci

1 0
možnosti
VK

Tihle czechxitáři mi připomínají borečky, které v práci šéfík naštve, když chce plnění pracovní smlouvy, kterou oba podepsali a na jejíchž změnách se v průběhu trvání pracovního domluvili a oba s ní souhlasili. Jednoho se zaměstnanec naštve, protože se mu domluvené nelíbí, dá výpověď, ale jinou práci nemá. Pak kňučí, nadává na pracák, že mu nesehnal práci a řve na internetu. Protože tam je slyšet. V reálném životě o něj nikdo nezakopne. Pak se najde pár populistů dychtících po moci, protože tady mají podporu jistou a frustráty si získá na svou stranu. Farage to rozlepil v Anglii, tam ho už nikdo neposlechne a je z něj nula, ale pro zdejší vlastence je hvězda.

2 6
možnosti
DB

tak jako Klaus pro AfD v Německu a podobné v Rakousku...........velmi přesně odpozorováno....a jako Řek Varufakis...v každém národě je někde nějaký Klaus, Farage nebo Varufakis........jen je neznáme.......a tak si na ně naběhneme........velmi mistrně provedené ohlupován í Evropanů............

1 3
možnosti
Foto

A14l53e57š 27G81i95l48l

22. 9. 2017 8:58

Referendum má smysl, pokud chceme na sídliště víc parkovacích míst na úkor hřiště, nebo Lidl na úkoru kusu lesa. Nechávat v rukou lidu bez informací, pod vlivem různých koblihářů a ruské propagandy, je nezodpovědné. Tyhle velké otázky by podle mě měli rozhodovat volení zástupci, kteří jsou placení za to, aby si nastudovali pro a proti, a udělali kvalifikované rozhodnutí.

4 6
možnosti
Foto

Ale vstoupit do EU na základě referenda, kde se lidem předkládala jen jedna strana mince, to bylo v pořádku a státotvorné. ;-D

11 1
možnosti

Stačilo napsat Nemám svobodu rád. Živí mně něco jiného.

5 0
možnosti
Foto

A92l54e23š 48G86i25l86l

22. 9. 2017 8:59

Já mám svobodu rád. To že si někdo říká Svobodní pro mě znamená asi tolik jako slovo "Demokratická" v názvu Severní Koreje.

0 0
možnosti
Foto

Že se posluchač nedozvěděl, co je alternativa k EU, je nepravda. Jednoznačně to zaznělo - http://www.efta.int/ Můžete argumentovat, že to jsou dnes pouze 4 státy, ale už dnes existují smluvní vztahy o volném obchodu s 38 zeměmi vč. třeba Jižní Korey a Kanady, a pokud se Británie, bývalý zakládající člen, stane opět členem (což je téměř jisté) a přivede zřejmě i další země Commonwealth, bude to relevantní hospodářská a obchodní síla. Síla dobrovolné spolupráce, nikoliv mašina nevítaných regulací vnucovaných shora. JInak nikdo nemá svobodu pracovat "kde chce", ale pouze tam, "kde ho chtějí". A to je na každé zemi. Může to být i zbytek EU, pokud v jejím čele nebudou pomstychtiví byrokrati, kteří dnes straší své členy tím, že jim to "osolí", pokud by si dovolili odejít. Ale nevím jak vy, ale já se nehodlám krčit strachy před otrokářem, který mi vyhrožuje. Co se týká Farage samotného - opravdu nevím, co měl jako člen neparlamentního UKIPu pro svou zemi udělat? Jak se měl podílet na Brexitu? To je věc těch, kteří dostali ve volbách mandáty vést zemi, tedy Konzervativců.

12 1
možnosti
VK

Naše ekonomika je silně navázána na země EU a nejvíce na Německo. Takže volný obchod s jižní Koreou nebo Kanadou nás opravdu nespasí.

1 2
možnosti
OH

Takže říkáte, že voliči Petra Macha neměli mít právo ho demokraticky vyslat do Evropského parlamentu, aby tam prosazoval jejich zájmy? A opravdu si myslíte, že po případném Czexitu se Česká republika odsune někam mimo Evropu a čeští občané zůstanou izolováni od zbytku světa? Není možné nebýt členy EU, ale být součástí Schengenského prostoru?

7 0
možnosti
VK

Napište, za jakých podmínek budou čeští exportéři vyvážet do EU? Napište za jakých podmínek budou moci češi v EU pracovat a jaké budou mít postavení? Ukažte analýzu, jak se zachovají zahraniční majitelé firem, které zde vytvářejí pracovní místa po případném czechxitu. Děkuji

3 2
možnosti
JH

Ale je to svobodné rozhodnutí Britů v referendu, u nás ta banda ani nemá odvahu se zeptat občanů v referendu, zda chceme nebo ne zůstat v EU. Mají strach. Když je vše tak dobré, tak proč se bojí? To referendum při vstupu byla šaškárna podpořena mocnou propagandou za státní peníze. Např. reklama pro vstup dostala 198 mil. kč, proti 2 mil. kč. A tehdy to nebyl ještě ten neschopný socialistický bor.... Ale směřovalo to k tomu.

11 0
možnosti
VK

Když se budu ptát, musím mít plán B. Ten nemá nikdo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 19,46
  • Průměrná čtenost 1413x
Jsem potápěč. Pokud se ocitnu na břehu moře, neumím se tam jen tak válet. Ze břehu vypadá každé moře stejně, ale svět pod hladinou je pokaždé jiný. Přijdu si stále jako začátečník, a o začátcích s potápěním jsem napsal i knihu První krok pod hladinu.

Jsem pisálek. Baví mě psát. Baví mě psát o místech, o kterých moc lidí nepíše. Raději budu psát články o Pchjongjangu a Kábulu než o Dubrovníku a Bibione. Nejsem si jistý, jestli to po mně někoho baví i číst, ale stejně píšu. Třeba si to v důchodu po sobě jednou všechno přečtu a řeknu si: Dobrý.

Jsem rychlocestovatel. Raději nakouknu za týden do dvou zemí, než bych zůstával v jedné. Jet na pár hodin, na otočku, do Japonska, mi dává větší smysl, než do Japonska nejet vůbec.

Jsem řidič. Nerad se nechávám vozit, chci být pánem volantu nebo sedět na místě spolujezdce s mapou v ruce. Když chci vypnout, řídím. Tisíce kilometrů napříč Evropou nebo Amerikou.

Jsem optimalizátor. Umím si správně vybrat zavazadlo a pokud to není třeba, umím si odříct odbavené zavazadlo a užívat si svobodu s příručním batohem. Naopak, pokud se jede autem, není důvod si s sebou nevzít kousek domova, luxusu moderního světa - židli, chladicí box, nůž.

Jsem plánovač. Chci vědět, kam se jede, co se tam bude dělat, jíst, chci vidět mapu, šťourat se před cestou na internetu. Stejně to nakonec končí improvizací...

Jsem akční letenkář. Umím najít letenky levně, a umím se rychle rozhodnout, jestli za danou cenu a za daných podmínek chci nebo nechci letět.

Jsem extrémista. Raději pojedu do Iráku než do Španělska, raději pojedu do Severní Koreje než do té Jižní. Mám rád místa, kam nikdo nejezdí, mám rád otevřený prostor. Špicberky, Island, Saharu, Aralské jezero.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky